В Олександрії зловмисник, якого затримали з “ширкою”, відбувся штрафом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу – ацетильованого опію, більш відомого серед наркозалежних як “ширка”, житель Олександрії сплатить штраф у розмірі 850 гривень та 660 гривень за проведення судово-хімічної експертизи. Про це пишуть “Олександрійські новини”.

Про це йдеться у вироку Олександрійського міськрайонного суду, опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень.

Непрацюючий та раніше не судимий чоловік 19 лютого поточного року придбав у невстановленої особи медичний шприц з наркотичною рідиною ємністю 0,5 куб. мл. Того ж вечора наркозалежного олександрійця затримали правоохоронці та під час особистого огляду у нього вилучили вказаний шприц з “ширкою”.

Під час судового засідання обвинувачуваний розкаявся і пояснив, що шприц з наркотичним засобом він знайшов біля будівлі школи №1.

Суд визнав його винним у злочині, передбаченому ч. 1ст. 309 КК України “Незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту”, призначивши покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 грн. та 660 гривень судових витрат за проведення судово-хімічної експертизи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар