Зараз у кіровоградській Держсанепідслужбі шукають поплічників хабарника Святослава Протаса

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні на хабарі затриманий Головний санітарний лікар України Святослав Протас з начальником департаменту Санітарної служби України Чепурним. Наразі проводиться обшук у державній установі “Кіровоградській обласний лабораторний центр Держсанепідслужби”.

За даними, які оприлюднив на свої сторінці  у ФБ Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, є ще 19 поплічників хабарника Протаса на місцях. Наразі Нацполіція спільно з Національним антикорупційним бюро України шукають тих, хто причетний до корупції в структурі Держсанепідслужби.

Як повідомив кореспондент Першої електронної з місця обшуку, другий поверх (де розміщене керівництво служби) у державній установі “Кіровоградській обласний лабораторний центр Держсанепідемслужби” повністю закритий навіть для журналістів – розслідування проходить у закритому режимі. Поки що ніхто нічого не коментує. За словами кореспондента, біля приміщення Держсанепідслужби припарковано дві автівки з Київськими номерами – ймовірно перевірку проводять представники зі столиці.

Нагадаємо, Святослав Протас з грудня 2012 року працював начальником Головного управління Держсанепідслужби в Кіровоградській області, головним державним лікарем Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар