Податкова міліція накрила двох самогонщиків з Олександрії

Співробітниками податкової міліції Кіровоградської області викрито підпільне виробництво горілчаних виробів, яке організували двоє мешканців м. Олександрія Кіровоградської області. За зазначеним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області на початку цього року відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 204 КК України. Про це Першій електронній повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.

У приміщеннях власних гаражів спритні ділки незаконно займалися виготовленням алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, розфасовували у пластикову, поліетиленову тару та продавали мешканцям Олександрії та Кіровоградської області.

З метою виявлення та фіксації кримінального правопорушення співробітниками податкової міліції Кіровоградської області наприкінці цього тижня проведено обшуки за адресами можливого виготовлення та зберігання алкогольної продукції, що становить загрозу життю та здоров’ю людей.

Під час проведення обшуків з незаконного обігу вилучено пластикові ємності з спиртом невідомого походження у загальній кількості 625л., ароматизатори для виготовлення алкогольної продукції, вже готові для продажу горілчані вироби в кількості 35л. та обладнання, за допомогою якого підприємливі чоловіки розфасовували незаконно виготовлені алкогольні напої, а також близько тисячі пачок контрабандних цигарок. Всього співробітниками податкової міліції з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 110 тис. гривень.

На разі триває досудове слідство.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар