У Кіровограді накрили підприємство, яке обмануло комунальників на 10 млн

Підрозділом боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДФС у Кіровоградській області встановлені факти можливого привласнення державних коштів посадовими особами одного з товариств з обмеженою відповідальністю Кіровограда. Про це повідомляється на сайті Державної фіскальної служби України.

З’ясувалося, що протягом 2015 року на рахунки зазначеного товариства від бюджетних організацій та комунальних підприємств були зараховані кошти на загальну суму 25,7 млн грн на виконання ремонтних робіт. Частину з цих коштів посадовці товариства перерахували на рахунки суб’єктів господарської діяльності, які мають ознаки фіктивності.

Враховуючи те, що фактичне придбання товарів (робіт, послуг) у таких контрагентів не підтверджується, відображення цих витрат у податковій та фінансовій звітності ТОВ, актах виконаних робіт могло призвести до завищення вартості ремонтних робіт. Загальна сума можливої легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, складає 10,8 млн гривень.

За даними фактами до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.191 КК України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар