Укрзалізниця призупинила два потяги через зруйновану на Кіровоградщині колію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Увечері 21 червня близько 19:20 на перегоні Адабаш – Помічна сталося сходження тепловоза та вагона-колієвимірювача внаслідок втручання невідомими в роботу залізничного транспорту, а саме крадіжки матеріалів верхньої будови колії: 46 металевих підрейкових підкладок у зборі з проміжними рейсовими скріпленнями на відстані близько 25 метрів колії, з руйнуванням 34 залізобетонних шпал. Загальна маса тільки металевих частин, що викрадено, складає близько 550 кг.

Одеські залізничники оперативно відреагували на подію та призупинили рух поїздів у даному регіоні. Повністю ліквідувати наслідки втручання з відновленням колії залізничникам вдалося 22 червня близько 04:20.

У зв’язку з цією подією було затримано пасажирські поїзди №147 Київ – Одеса на 6 год. 37 хв. та №148 Одеса – Київ на 4 год. 19 хв.

Постраждалих внаслідок події немає. Спеціальна комісія управління регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця», яка виїхала на місце події, проводить службове розслідування.

Зазначимо, що одеські залізничники активно проводять роботу щодо попередження діяльності збирачів металобрухту та крадіїв металевих конструкцій колії. Окремо, упродовж певного часу керівництво філії неодноразово зверталося до Національної поліції щодо співпраці з питання попередження злочинної діяльності, яка погрожує безпеці руху поїздів. Однак ці переговори досі ведуться.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар