У Кіровограді комунальне підприємство перетворилося на торгову фірму

Літній майданчик у Ковалівському парку, фото: Акула

У Кіровограді під час прес-конференції заступника міського голови Олександра Мосіна та очільника управління ЖКГ Олександра Хачатуряна стався казус. За інформацією журналістів, КП “Кіровоград-Благоустрій” віддало в оренду своє приміщення у Ковалівському парку приватному підприємцю, який нещодавно заходився встановлювати навколо кафе незаконний літній майданчик.

У відповідь на це очільник управління ЖКГ заявив, що “Кіровоград -Благоустрій” не могло віддати в оренду своє приміщення, адже КП займається утриманням територій. Аби пролити світло на цю справу, Олександр Мосін покликав на прес-конференцію начальника управління торгівлі Сергія Горбовського. Виходячи з документів, підтвердилася інформація про те, що КП “Кіровоград благоустрій” віддало в оренду приміщення площею 116 кв. метрів приватному підприємцю.

ФОП Матошина отримав приміщення кафе “Марія” в оренду на два роки і 10 місяців з відповідною щомісячною платою 1203 грн. Після цього, дане приміщення було віддано у суборенду ФОП Дегтярьов.

Олександр Хачатурян і Олександр Мосін були дуже здивовані, почувши таку інформацію.

“Комунальне підприємство перетворилось на торгову фірму”, – здивувався заступник міського голови. Він дав завдання розібратися в цій ситуації і запевнив, що відповідальна особа понесе покарання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар