На Кіровоградщині напали на чоловіка з іншої області

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці проводять розслідування за фактом нападу на жителя іншої області. Попередньо встановлено, що в одному з сіл Голованівського району 36-річний місцевий мешканець, погрожуючи ножем, відібрав у чоловіка товар, який він намагався продати обходячи домоволодіння населеного пункту.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції від потерпілого. Громадянин розповів, що у результаті нападу позбувся особистих речей –кухонних приладів і техніки та електричних пристроїв.

«Поліцейські прибули за викликом, встановили особу зловмисника та вилучили за місцем його проживання чуже майно і повернули власнику», – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. У даний час вирішується питання про обрання стосовно чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами Голованівського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар