У кіровоградському кафе ледь не пограбували чоловіка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Наряд поліції охорони викрив зловмисника, який відібрав сумку у відвідувача кафе в Кіровограді. Застосувавши фізичну силу, чоловіка заволодів чужим майном та утік із місця злочину. Поліцейські спіймали порушника неподалік закладу.

Близько 3-ї години ранку наряд групи затримання поліції охорони здійснив виїзд на спрацювання «тривожної» кнопки до кафе, розташованого поблизу зупинки громадського транспорту.

До поліцейських звернувся відвідувач та повідомив, що декілька хвилин тому невідомий чоловік із застосуванням фізичної сили викрав у нього сумку з документами, грошима у сумі 200 гривень, мобільним телефоном та побіг у невідомому напрямку.

Правоохоронці, переглянувши записи камери відеоспостереження, встановили зовнішні прикмети зловмисника та почали відпрацювання прилеглої території. Неподалік від закладу помітили двох невідомих, один із яких підпадав під опис.

Поліцейські затримали чоловіка. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Порушником виявився 25-річний кіровоградець.

За цим фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та прийняття рішень.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар