Кіровоградське ТОВ звинуватили у розкраданні бюджетних коштів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Кіровоградській області встановлені факти можливого привласнення державних коштів посадовими особами одного з товариств з обмеженою відповідальністю м. Кіровограда, яке займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

З’ясувалося, що протягом 2015 року товариство заключало договори з рядом державних підприємств м. Кіровограда та смт. Петрове Кіровоградської області на проведення капітального і поточного ремонту вулиць та виконання ремонтно-будівельних робіт, в наслідок чого на  рахунки зазначеної будівельної компанії  від бюджетних організацій та комунальних підприємств надійшли кошти на загальну суму 25,7 млн. гривень.

Враховуючи те, що фактичне придбання товарів (робіт, послуг) у таких контрагентів не підтверджується, відображення цих витрат у податковій та фінансовій звітності ТОВ, актах виконаних робіт могло призвести до завищення вартості ремонтних робіт. Загальна сума можливої легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, складає 10,8 млн. гривень.

За матеріалами працівників ГУ ДФС у Кіровоградській області слідчим управлінням ГУ Національної поліції в Кіровоградській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.191 КК України „привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб”.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар