У зоні АТО помер військовий зі Світловодська. Причини встановлюються

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Під час виконання військових обов’язків 7 червня 2016 року в селі Новоселівка Донецької області помер житель міста Світловодська Андрій Миколайович Кнуренко.

Пише “Світловодськ”

Андрій Кнуренко народився 4 квітня 1959 року. Мешкав у Світловодську на вулиці Першотравневій. У місті живуть його дружина і троє дорослих дітей.

11 серпня 2015 року вступив добровольцем до лав Збройних сил України. 7 червня близько 20-ої вечора донька загиблого спілкувалася з ним по телефону, а після 22-ої його не стало.

Про причини смерті наразі нічого невідомо.

Завтра, 10 червня о 10:00 на центральній площі міста відбудеться прощання з героєм неоголошеної війни.

Розпорядженням першого заступника міського голови Олени Балюк (№ 97-р від 9.06.16р.) 10 червня оголошено Днем жалоби. На знак скорботи за померлим на території міста будуть приспущені державні прапори на адмінбудівлі та будівлях державних і комунальних підприємств, установ і організацій; відміняються будь-які розважальні і спортивні заходи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар