5 тис. грн за сад: хабарницю на Кіровоградщині спіймали на гарячому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За 5 тис. грн голова сільради на Кіровоградщині обіцяла фермеру дозвіл на землю для садівництва.

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві голову однієї з сільських ради Гайворонського району Кіровоградщини.

Повідомляє СПОПКОР з посиланням на прес-службу відомства.

Чиновниця вимагала від місцевого мешканця п’ять тисяч гривень за оформлення дозволу на проект землевідведення для індивідуального садівництва. Правоохоронці затримали голову сільради у службовому кабінеті під час отримання грошей.

У прес-службі СБУ Першій електронній повідомили, що хабарницю було затримано у її власному кабінеті Чемерпільської сільської ради Гайворонського району області.

Цього разу посадова особа 4-ї категорії органу місцевого самоврядування забажала одержати від місцевого мешканця 5 000 гривень за дозвіл на проект землевідведення для індивідуального садівництва.

За матеріалами УСБУ в Кіровоградській області розпочато кримінальне провадження, в рамках якого дії хабарниці було задокументовано і затримано «на гарячому».

Наразі слідчі дії тривають, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Тривають слідчі дії.

image-2

image-1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар