На Кіровоградщині оштрафували “бензинного магната”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Співробітниками податкової міліції Кіровоградської області  викрито підпільний цех по виготовленню бензинів автомобільних, який розташовано на території одного з підприємства Світловодського району Кіровоградської області. За зазначеним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області у березні цього року відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 204 КК України.

Під час проведення обшуків з незаконного обігу вилучено незаконно виготовлений бензин марки А-92 в кількості 25,3 тис. літрів загальною вартістю 506 000 грн, на який судом накладено арешт.

У ході досудового розслідування встановлено, що директор підприємства, яке займається оптовою торгівлею нафтопродуктами, не маючи ліцензії на виготовлення підакцизних товарів та  маючи обладнання, що забезпечує  масове виробництво таких товарів, за допомогою найнятих,  не поставлених до відома щодо  протиправності  діяння працівників, шляхом змішування компонентів моторних палив, здійснював виготовлення автомобільного бензину, який  з метою подальшої реалізовував іншим суб`єктам господарювання, у переважній більшості сільськогосподарським підприємствам.

Директор підприємства, який без сплати податків вирішив збагатитися шляхом незаконного виготовлення підакцизної продукції, свою вину визнав. 20.05.2016 року йому оголошено  підозру за ч.2 ст. 204 КК України, а матеріали досудового розслідування з обвинувальним актом  та угодою про визнання винуватості передано до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар