П’яний конфлікт ледь не забрав життя у ще одного кіровоградця

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники поліції затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень кіровоградцю. 30-річний місцевий житель, перебуваючи у гостях, під час конфлікту завдав господарю помешкання ножового поранення. Зловмиснику оголошено про підозру. За вчинене особі загрожує до восьми років позбавлення волі.

23-річного потерпілого з тяжкою травмою було доправлено до міської лікарні. Тим часом правоохоронці почали з’ясовувати обставини злочину.

«Вже за годину, у результаті вжитих першочергових заходів, працівники поліції затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – З місця злочину було вилучено і речовий доказ правопорушення – ніж».

Попередньо встановлено, що потерпілий запросив до себе у гості знайомих. Між підігрітими алкоголем господарем помешкання та одним із чоловіків раптово виник конфлікт. Під час сутички зловмисник схопив ножа і наніс опоненту удар в область живота.

За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Кіровоградцю загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНп в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар