Під час п’янки іноземець забив до смерті мешканця Кіровоградщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Громадянину іншої країни оголошено підозру у нанесенні тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Перебуваючи на Кіровоградщині, чоловік завдав тяжких травм жителю міста Знам’янки. Потерпілого було доставлено до лікарні, де за кілька днів він помер. За вчинене зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

«Під час проведення досудового розслідування правоохоронці встановили, що до злочину причетний 55-річний громадянин сусідньої держави, який нещодавно приїхав до Знам’янського району. На зйомній квартирі він разом із 56-річним місцевим мешканцем розпивав алкогольні напої. Згодом між чоловіками виникла суперечка, зловмисник почав наносити знайомому удари руками та ногами. У результаті отримані травми виявилися для потерпілого несумісними з життям», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

У даний час особі оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар