Житель Кіровоградщини “викрав” власний мопед (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські викрили жителя області у завідомо неправдивому повідомленні про злочин. 22-річний мешканець одного з сіл Устинівського району продав свій транспортний засіб, а через деякий час звернувся до правоохоронців із заявою про начебто викрадення моторолера.

Отримавши інформацію про злочин, працівники поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 289 Кримінального кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом) та взялися з’ясовувати обставини події.

У результаті вжитих заходів поліцейські встановили, що насправді «потерпілий» навесні продав моторолер жителю сусіднього села, а згодом вирішив його повернути. Однак отримав від нового власника відмову і після цього звернувся до Устинівського відділення поліції з письмовою заявою про угон.

За такі дії громадянину може загрожувати покарання, передбачене ч. 1 ст. 383 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) – до 2 років позбавлення волі. Слідство триває.

За матеріалами Устинівського відділення поліції Бобринецького ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар