Дівчинку, яка зникла на Кіровоградщині, шукає екстрасенс (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У селищі Пантаївці не припиняються пошуки 15-річної Софії Буц. Дівчина після прогулянки пішла додому, з тих пір її ніхто не бачив. У пошуках беруть участь поліцейські, рятувальники, військові та місцеві добровольці.

Пише Моя Олександрія

Активні пошуки тривають більше тижня. Останньою Софію бачили її подруги. Дівчата розішлися 1 травня о 22 годині на узбіччі траси неподалік від місцевого ринку. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею “Умисне вбивство”.

Мати зниклої школярки звернулася до ясновидців, щоб знайти дочку. Сьогодні, 12 травня, в селище приїхали журналіст соціального ток-шоу “Говорить Україна” Яна Передерій і екстрасенс Дмитро Дульський з Києва.

Екстрасенс розмовляв з дітьми, які в той вечір були з дівчиною, використовував карти Таро. Після закінчення сказав, що діти не замішані – “чисті”, як висловився Дульський.

Знімальна група і ясновидець приїхали на Кіровоградщину вчора, зупинилися в Олександрії на зйомній квартирі, будуть працювати ще один день завтра.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар