За добу на Кіровоградщині сталися 3 пожежі

Учора, 6 травня, на території Кіровоградської області виникло 3 пожежі у господарчих спорудах. Про це Першій електронній повідомляє прес-служба УДСНС у Кіровоградській області.

Об 11:10 пожежа виникла у с. Рядове Петрівського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогнем було охоплено 12 м² покрівлі та перекриття сараю на території приватного домоволодінн місцевого жителя. Силами вогнеборців пожежу о 12:50 локалізовано та о 13:50 ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки Державної пожежно-рятувальної частини №32  У ДСНС в області та місцева пожежна команда.

О 17:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у с. Грузьке Кіровоградського району. Горіло 12 м² покрівлі господарчої споруди. До місця події оперативно прибули 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м.Кіровоград. О 17:45 пожежу було локалізовано, а о 18:31 ліквідовано.

О 19:00 пожежа сталася у с. Попельнасте Олександрійського району. На території приватного домоволодіння пенсіонерки зайнялась дерев’яна господарча споруда. До ліквідації надзвичайної події залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія. О 20:35 пожежу було локалізовано, а о 20:50 ліквідовано.

Причини пожеж наразі встановлюються фахівцями

Поширити:

Залишити коментар:

коментар