У Києві під час стрілянини постраждав житель Кіровоградщини (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 30 квітня, в центрі Києва на Бессарабській площі між двома групами осіб виник конфлікт. У результаті інциденту житель Кіровоградщини отримав поранення, за попередніми даними, з травматичної зброї.

У прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві наголосили, що потерпілий доставлений в лікарню, відомостей про стан його здоров’я наразі немає.

“На місці працює слідчо-оперативна група. Кілька людей доставлені в управління поліції для з’ясування обставин події”, – додали у відомстві.

За годину після події машину виявили неподалік місця інциденту. Столичні поліцейські затримали авто Hyundai з донецькими номерами, яке було оголошено у розшук після стрілянини на Бессарабській площі. Момент затримання авто зафіксували кореспонденти ТСН.

Як стверджували очевидці події, стрілець сів саме у це авто та зник з місця події. Однак водій Hyundai, якого затримали за годину після стрільби поруч із місцем інциденту, стверджує що не має стосунку до злочинця. Кермувальник каже, що був на місці злочину, допомагав пораненому, але стрільця не возив. Поліцейські на своєму авті повезли водія до відділку для з’ясування всіх обставин. Подробиці затримання дивіться у випуску ТСН.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар