Чоловік вдарив дружину ножем в груди

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Правоохоронці з’ясовують обставини вчинення чоловіком замаху на вбивство – 52-річний житель Світловодського району затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставлена 48-річна місцева мешканка з тяжким пораненням грудної клітини та пошкодженням внутрішнього органу.

«Попередньо встановлено, що 27 квітня ввечері жінка, перебуваючи вдома, посварилася з чоловіком. У результаті він узяв на кухні ніж та наніс дружині один удар в груди, від якого потерпіла впала на підлогу. Перелякавшись, місцевий житель викликав швидку», – повідомив начальник Світловодського відділу Андрій Гулий.

У даний час жінка перебуває в реанімаційному відділенні Світловодської центральної районної лікарні. За цим фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин», ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, минулого тижня під час сварки дружина хотіла зарізати чоловіка.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар