Житель Кіровоградщини зберігав канабіс на даху свого будинку (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці викрили чоловіка у зберіганні наркотичного засобу. За такі дії 28-річному раніше судимому жителю Олександрійського району може загрожувати кримінальна відповідальність – до 3 років позбавлення волі.

«Під час проведення обшуку на території домоволодіння чоловіка під шифером будівлі правоохоронці виявили чотири коробка з-під сірників, поліетиленовий пакет та паперовий згорток із речовиною, схожою на канабіс. Вилучене направлено для проведення експертизи з метою встановлення ваги та вмісту наркотичних засобів у речовині», – повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає штраф, виправні роботи, арешт на строк до шести місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар