Кіровоград: в автомобіля під час ДТП відірвався двигун (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Хто винен, хто постраждав та які наслідки зіткнення двох автівок – учора у Кіровограді по проспекту Винниченка сталася масштабна ДТП. Перша електронна повідомляла про три автотранспортних забоси. За новою інформацією – постраждало три легковика та маршрутка. Саме водій маршрутки розповідав поліції про осбтавини зіткнення.

За даними ДАІ, винуватцем ДТП є іноземець: “Водій автомобіля “PORSCHE Cayenne” порушив вимогу дорожньої розмітки, вирушив у напрямку зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем “Skoda Octavia”. Весь удар був на “Skoda”. Після чого автомобіль розвернуло та відбулося зіткнення з автобусом. Двигун “Skoda Octavia” відірвався і влетів в автомобіль “Mercedes Sprinter”.

“Водій автомобіля “PORSCHE Cayenne” отримав травми ніг, численні забої гомілок, кистей рук, забої м’яких частин лоба.

Один із пасажирів PORSCHE дуже постраждав: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, відкритий перелом нижньої третини лівої гомілки, перелом правого суглобу, забій грудної клітки, закрита травма живота, перелом правого плеча. Другий отримав відкриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки.

Водія “Skoda” ледве дістали з-за керма. Під час зіткнення чоловік отмав відкритий перелом правого бедра, закриту черепно-мозкова травму, струс головного мозку, відкритий перелом правої гомілки.

Водій та пасажири маршрутки не постраждали”, – повідомили в ДАІ.

Читайте також: У центрі Кіровограда автівка збила чоловіка (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар