У жителя Кіровоградщини знайшли незаконну вибухівку (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині поліцейські викрили особу, яка незаконно зберігала вдома вибухівку на набої. Раніше 37-річний чоловік не потрапляв у поле зору правоохоронців та був зразковим сім’янином і батьком. Вилучені у громадянина предмети направлено для проведення експертиз. Якщо ж фахівці визнають їх справжніми, порушнику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Про небезпечне сусідство з мешканцем одного з сіл Гайворонського району навіть і не здогадувалися місцеві жителі. Оперативну інформацію щодо факту незаконного зберігання заборонених предметів в одному з обійсть поліцейські взялися негайно перевіряти.

Під час проведення санкціонованого обшуку інформація знайшла своє підтвердження. На території домоволодіння чоловіка правоохоронці виявили та вилучили предмети, схожі на гранати РГД- 5 у кількості 2 одиниць та набої калібру 5,45мм (60 штук).

Вилучені предмети направлено для проведення спеціальних експертиз.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар