У ДТП постраждали двоє дорослих і троє дітей (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні вранці у Кіровограді сталась ДТП за участі двох автівок, у яких знаходилось троє неповнолітніх дітей.

Вранці Перша електронна писала про трьох постраждалих. Наразі прес-служба ДАІ повідомляє про п’ятьох травмованих.

У ДТП постраждали пасажири Volksvagen Touareg та водій з пасажирами Geely MK. Серед травмованих – троє неповнолітніх.

“Водій Geely MK отримав такі травми: забійна гематома правої кістки, забій кільцевого суглобу зліва, забій правого колінного суглобу – звертався до травмпункту. Дівчинка 2003 р.н. – забій м’яких тканин голови, хлопчик 2007 р.н. – забій правого колінного суглобу. Жінка найбільше постраждала у аварії: відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій м’яких тканин голови, і травматична дистрозія апарату шиї. Пасажирці наклали шви у місці поранення (ред. обидві дитини і жінка – пасажири Geely MK). Дівчинка 2001 р.н. – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій правого плечового суглобу (пасажир Volksvagen Touareg)”, – роз’яснює прес-служба ДАІ.

Як розповіли Першій електронній свідки події, пасажирку, яка сиділа на першому сидінні (жінку із найсерйознішими травмами), затиснуло між кермом та водієм. Під час зіткнення спрацювала подушка безпеки. Витягнути пасажирку змогли випадкові свідки.

Із власних джерел стало відомо, що струс мозку спровокував часткову втрату пам’яті. Пасажирка не пам’ятає, що з нею сталось і чому вона в лікарні. В обласній лікарні підтвердили факт перебування постраждалої у відділення нейрохірургії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар