Під час ДТП у Кіровограді постраждало троє людей (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 21 квітня, близько 7:30 на перехресті вулиць Михайлівської (колишня Кірова) та Шевченка сталася аварія за участі двох автомобілів.

У ДТП потрапило дві автівки: Geely MK та Volksvagen Touareg. За даними ДАІ, постаждало двоє людей – пасажири обох автівок. За даними свідків, ще одна постраждала – дитина.

Свідки події кажуть, що пасажирку Geely MK забрала швидка. Під час зіткнення спрацювала подушка безпеки, яка залишилась після аварії закривавленою. Стан другого постраждалого наразі невідомий.

Окрім того, у автівці Geely було двоє неповнолітніх дітей. У дівчинки діагностували струс головного мозку. Наразі вона знаходиться у дитячій обласній лікарні.

“Водій автомобіля Volksvagen Touareg не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1. ППР “Дати дорогу”. В результаті чого сталося зіткнення із автомобілем Geely MK, який рухався головною дорогою – вул. Михайлівською (колишня Кірова). У деблокуванні пасажирів та водія Geely були задіяні співробітники Служби з надзвичайних ситуацій”, – коментують у ДАІ.

Розшукуються свідки ДТП – водії автівок із відеореєстратором, які зафіксували зіткнення. 

Звертатись за телефоном: 066 483 9396

Поширити:

Залишити коментар:

коментар