У Кіровоградському районі вкрали тонну соняшнику (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці викрили жителя Кіровоградського району у крадіжці майже тонни насіння соняшника. З території фермерського господарства в одному з населених пунктів чоловік частинами викрадав збіжжя. На рахунку зловмисника близько 15 таких фактів. Своїми діями він завдав збитків на суму у майже 8 тисяч гривень.

У березні цього року до Кіровоградського районного відділення поліції надійшло повідомлення про зникнення зі складського приміщення насіння.

Правоохоронці встановили причетність до крадіжок 32-річного громадянина, який раніше мешкав у населеному пункті та кілька років тому працював у господарстві.

У 2015 році чоловік змінив місце проживання, але періодично приїжджав у рідне село до родичів. Восени під час таких поїздок уночі «навідувався» до одного зі складів фермерського господарства. Пошкоджуючи дошки у стіні, злодій проникав усередину, потім набирав по два мішки насіння, які перевозив з місця злочину на мотоциклі. Крадене продавав, а кошти витрачав на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вирішується питання про оголошення особі підозри у вчинені кримінальних правопорушень.

За матеріалами Кіровоградського районного відділення поліції Кіровоградського ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар