Житель Кіровоградщини убив свого брата

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції затримали 33-річного чоловіка, який завдав смертельних тілесних ушкоджень родичу. За попередніми даними, пригода сталася під час розпиття алкогольних напоїв двома братами – жителями міста Олександрії. Один із них побив іншого, внаслідок чого 30-річний потерпілий помер. За скоєне зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції 31 березня від місцевого мешканця, який прийшов до родичів і виявив у будинку тіло.

«Правоохоронці встановили, що чоловіки розпивали алкоголь, потім посварилися, старший почав бити молодшого по голові. Потерпілий знепритомнів, але зловмисник залишив його без надання допомоги. У результаті від отриманих травм чоловік помер. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення чоловіку підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Раніше зловмисник був засуджений за вчинення крадіжок та хуліганство.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар