Кіровоградщина: за 100 доларів США – від 3 до 6 (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці спіймали квартирних злодіїв, коли вони полишали місце злочину. Зловмисники навіть не підозрювали, що біля під’їзду будинку на них вже чекають поліцейські.

16 березня близько 11-ї години до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих чоловіків намагаються проникнути до квартири однієї з багатоповерхівок.

«На місце події негайно прибули правоохоронці та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України двох зловмисників, які саме виходили з під’їзду будинку. Під час поверхневого огляду у чоловіків було виявлено 100 доларів США, які вони забрали з квартири. Злодіями виявилися громадяни іншої держави, 30 та 34 років, що у даний час проживають у сусідньому місті. Один з них раніше судимий за крадіжки», – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Як з’ясувалося, зловмисники планували також викрасти ноутбук та верхній одяг господарів. Чоловіки навіть спакували ці речі, але в останній момент передумали і залишили їх у помешканні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 «Замах на злочин» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Правоохоронці перевіряють злодіїв на причетність до інших, подібних злочинів.

 За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар