На Кіровоградщині засудили чоловіка, який убив злодія

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрійському міськрайонному суді винесли вирок чоловіку, який захищаючи своє майно смертельно побив злодія. Раніше не судимий молодий чоловік отримав сім з половиною років позбавлення волі.

Пише Моя Олександрія

Інцидент трапився 23 вересня минулого року. 28-річний житель села Головківки виявив зникнення металевих виробів у своєму дворі і запідозрив у крадіжці односельчанина.

О пів на десяту вечора чоловік прийшов до 32-річного підозрюваного додому і побив його. Удари наносив руками і ногами в голову і тулуб. Коли односельчанин зізнався в крадіжці, гість припинив його бити і покинув двір. Наступного дня потерпілий помер.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України та засудив до покарання 7 років 6 місяців позбавлення волі. На оскарження вироку є 30 днів, повідомляється в Єдиному реєстрі судових рішень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар