На Кіровоградщині не можуть визначити психічний стан міліціонера, який вбив дівчину (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

31-річний працівник міліції з Гайворона під час відпочинку посварився з дівчиною, в результаті чого задушив дівчину, а її оголене тіло сховав за містом. Трагедія сталася 11 серпня минулого року. 

21-річна Наталя працювала офіціанткою і була добре знайома з міліціонером В’ячеславом Кирцизьким. У місті кажуть, що вона була коханкою одруженого міліціонера, але рідні дівчини запевняють – їм про це нічого не відомо. Після одієї з нічних змін Наталя поїхала з міліціонером за місто, де після сварки сталося вбивство.

В’ячеслава  затримали за показами свідків. Чоловік визнав свою провину, але за півроку слідства навіть не вибачився перед матір’ю Наталі. “Єдиний, хто попросив у мене вибачення за смерть дочки – начальник міліції. Він вибачився, що не догледів”, – каже мама.

Протягом всього часу слідства вже колишньому міліціонеру було призначено дві психіатричні експертизи, щоб визначити його осудність. Але вони дали протилежні результати. Тож нині чоловік чекає на проведення третьої експертизи, яка й стане вирішальною у цій справі.

Про це дивіться в “Надзвичайних новинах“:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар