На шахті загинув 36-річний житель Кіровоградщини (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У результаті трагічного збігу обставин на Новокостянтинівській шахті, що в Маловисківському районі на Кіровоградщині, загинув 36-річний шахтар Валерій Зелюнко. Про це пише кореспондент Златополя у Малій Висці.

Як повідомляється, трагедія сталась у підземному забої, коли бригада прохідників готувалась до роботи і очікувала підвозу обладнання. В цей час Валерій  відійшов від основної групи і раптово на нього впала величезна брила породи, завдаши травм, несумісних з життям.

Колеги по роботі на шахті, односельці з села Мануйлівка, де у Валерія залишилась вдовою дружина і двоє малолітніх синів – двох і 12 років, вся спортивна спільнота Маловисківщини, яка знала його як активного гравця сільської футбольної команди шоковані тим, що сталося. За життя Валерій був товариським, мав неабиякі організаторські здібності, займав активну  позицію у громадському житті, дбав про сім’ю, допомагав місцевій школі.

Похорон В.Зелюнка відбудеться у четвер 3 березня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар