У Кіровограді “попався” серійний “домушник”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники поліції затримали кіровоградця, підозрюваного у понад 10 крадіжках. Зловмисником виявився 32-річний житель обласного центру, раніше судимий за майнові злочини. Звільнившись із місць позбавлення волі, він знову взявся за звичне «ремесло». На рахунку злодія крадіжки з домоволодінь та дошкільних навчальних закладів.

Вечорами «домушник» видивлявся будинки, де не горіло світло. Пошкоджуючи пластикове вікно або розбиваючи скло, потрапляв до помешкань кіровоградців. Злодій викрадав усе, що мало цінність – переважно побутову техніку, коштовності та гроші. Більш важкі речі перевозив на таксі, а потім продавав. У подальшому отримані кошти витрачав на власні потреби.

У такий же спосіб чоловік обікрав 4 дитячі садочки. З приміщень дошкільних закладів злодій виносив ноутбуки, телевізори, комп’ютери.

– Співробітники карного розшуку встановили особу зловмисника й затримали його. Речові докази частково вилучено. – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар