Кіровоградщина: двоє хлопців задушили дідуся за 100 грн (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На Кіровоградщині двоє молодиків 18 та 22 років вирішили пограбувати пенсіонера. Однак у хаті старенького не було нічого цінного – дідусь розпродав майже все, щоб купити дрова і пережити зиму. Бідність жертви так розлютила грабіжників, що вони задушили немічного старого.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

76-річний дідусь жив сам у хаті край села. Отримував пенсію, якої ледве вистачало на ліки та їжу. Напередодні зими розпродав майже все, що мав, аби вистачило на машину дров. Цю зиму старенький так і не пережив. Немічному пенсіонерові, який вже майже не ходив, вкоротили віку двоє молодих односельців.

“Сиділи дома, закінчились гроші, захотілося ще випити, пішли до діда просити гроші. Він не дав. Почав кричать на нас, що прийшли до нього, зайшли в хату без дозволу”, – розповідає один з затриманих.

Давати дідові було нічого. Його бідність дуже розлютила грабіжників.

“Я взяв рушника, затягнув йому на шиї і задушили з братом. Забрали гроші, радіо, велосипед і пішли. Велосипед продали, радіо віддали і годинник віддали”, – розповідає підозрюваний.

Молодики продали велосипед за 100 гривень, які одразу й пропили. Тіло дідуся наступного дня знайшов зв’язківець, який прийшов лагодити телефон пенсіонера.

“Була створена слідчо-оперативна група по розкриттю даного злочину, в ході якого “по гарячим слідам” було затримано двох місцевих мешканців, які причетні до вчинення даного злочину. На даний час підозра даним громадянам оголошена”, – розповідають у поліції.

На час слідства обидва затримані перебуватимуть під вартою. Їм загрожує до 15 років ув’язнення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар