На Кіровоградщині спіймали мисливця за монітором (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Поліцейські затримали жителя області, який пограбував жінку. Зловмисником виявився раніше судимий 31-річний мешканець міста Олександрія. Чоловік викрав майно з домоволодіння 47-річної жінки. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Було встановлено, що грабіжник розбив скло, проник до будинку, звідки забрав монітор і сховав його неподалік місця злочину. Коли зловмисник вдруге навідався до помешкання, щоб «поживитися» ще чимось, господарка саме поверталася додому та помітила незнайомця. Жінка терміново зателефонувала родичці, яка і повідомила про подію до відділу поліції.

«Правоохоронці затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 30-річний раніше судимий за майнові та наркозлочини місцевий житель. Речовий доказ вилучено та повернуто власниці», – повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

1 (2)

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар