На Кіровоградщині матір, яка хотіла повісити двох дітей, посадили на 10 років

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

За принципової та послідовної позиції Новоукраїнської місцевої прокуратури мешканку с. Олексіївка Добровеличківського району, яка намагалась повісити двох своїх малолітніх дітей, засуджено до 10 років ув’язнення.

У судовому засіданні державним обвинувачем доведено, що жінка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, після сварки з співмешканцем, намагалась позбавити життя своїх діток – 5-ти річну дівчинку та 8-річного хлопчика, шляхом їх повішання. Однак, свій намір мати до кінця не довела, оскільки дітям вдалось виплутатись із петлі та втекти з місця злочину.

Новоукраїнським районним судом горе-матір визнано винною за ч.3 ст. 15, ч. 2 ст. 115  (незакінчений замах на злочин та умисне вбивство) КК України та призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Крім того, судом у повному обсязі задоволено позовні вимоги прокуратури щодо позбавлення матері батьківських прав та відшкодування нею вартості лікування потерпілих дітей в Добровеличківської ЦРЛ та КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами» Кіровоградської обласної ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар