З коноплею і зброєю: як полтавчани у Знам’янці гостювали (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
ілюстрація

Поліцейські вилучили набої у мешканців Полтавської області, які перебували на території Кіровоградщини. У салоні їхнього автомобіля правоохоронці виявили більше десяти бойових набоїв та згорток з коноплею.

До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік зупинки громадського транспорту стоїть підозрілий автомобіль.

– На місце події виїхала слідчо-оперативна група для перевірки інформації. Правоохоронці встановили, що в автівці знаходяться двоє мешканців Полтавської області, 31 та 29 років. Під час огляду у салоні автомобіля оперативники виявили 13 патронів калібру 5,45 мм, які за висновком експертів, є бойовими і придатними для стрільби, – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар. – Крім того, у транспортному засобі було виявлено паперовий згорток з речовиною, схожою на коноплю, та предмети, зовні схожі на гумовий кийок та нунчаки, які вилучено і направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар