На Кіровоградщині зникли “Ленін і червоноармієць” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Композиція “Ленін і червоноармієць”, яку скинули на Привокзальній площі Олександії, зникла.

Начальник Олександрійської дистанції колії Анатолій Сокур, до якого звернулася за коментарем Моя Олександрія, порадив шукати сліди пам’ятника серед співробітників розформованого відділу лінійної міліції.

“Хто може знати? Ті, хто ним займався, це колишні працівники лінійного відділу міліції. Тільки вони можуть знати. У мене його немає”, – сказав Сокур.

У свою чергу, один з колишніх керівників лінійного відділу, з яким поспілкувалася Моя Олександрія, звинуватив в пропажі самих залізничників.

“Я вам скажу, його продали за 60 000 гривень, він бронзовий був”, – прокоментував екс-начальник, відмовившись фігурувати в пресі.

На питання, хто це зробив, колишній керівник вказав на залізничників, але назвати конкретні імена відмовився.

Екс-міліціонер додав, що якщо зникнення пам’ятника викличе резонанс, він, можливо, дасть відкрите інтерв’ю.

Нагадаємо, два роки тому, 22 лютого 2014 група майданівців звалила пам’ятник. Потім він зберігався на одній з ділянок станції, присипаний мішками і металобрухтом. На даний момент скульптура відсутня.

На фото: Ленін і червоноармієць на зберіганні у залізничників, 3 лютого 2015

Поширити:

Залишити коментар:

коментар