Кіровоградщина: після сварки чоловік зарізав дружину

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя області затримано за підозрою у вбивстві співмешканки. Під час сварки чоловік ударив жінку ножем. Від отриманої травми потерпіла померла у лікарні. За вчинене підозрюваному загрожує від 7 років позбавлення волі.

До Онуфріївського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл про те, що її 59-річний сусід завдав тілесних ушкоджень співмешканці.

«На місці події правоохоронці встановили, що під час застілля між цивільним подружжям виникла суперечка, в результаті якої 44-річна жінка отримала удар ножем в область живота. На галас у сусідському будинку прийшла односельчанка, побачила травмовану потерпілу і викликала швидку допомогу. Однак від отриманих тілесних ушкоджень та втрати великої кількості крові жінка померла в лікарні», – розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Ігор Чванько.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Раніше чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім᾿ї.

За матеріалами Онуфріївського відділення поліції Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар