У кіровоградця знайшли вдома гранату (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У будинку кіровоградця працівники поліції виявили гранату. Правоохоронці вилучили з помешкання 42-річного жителя обласного центру небезпечну знахідку, яка могла б коштувати родині правопорушника чи стороннім особам життя.

“Отримавши оперативну інформацію, що кіровоградець ймовірно зберігає вдома боєприпас, поліцейські виїхали за вказаною адресою, – розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Із дозволу господарів помешкання правоохоронці оглянули будинок. В одній з кімнат у дитячій куртці було виявлено предмет, схожий на гранату «Ф-1» та окремо до неї запал”.

Вилучене направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар