Кіровоградця спіймали з наркотиками та зброєю (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У кіровоградця правоохоронці вилучили наркотичні засоби, «психотропи» та зброю. У рамках відпрацювання міста співробітники 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України викрили у злочинній діяльності 30-річного жителя обласного центру.

25 січня у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина поліцейські вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану, психотропну речовину – метамфетамін, лікарський препарат “Теофедрин IC“, електронні ваги та гирі до них, трубочки для фасування «психотропу», револьвер, патрон калібру 9 мм, штик-ніж до автомату Калашникова.

Вилучені предмети та речовини направлено на експертизу.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

 

За матеріалами відділу 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар