У Світловодську вибухнув торгівельний павільйон (ФОТО) ОНОВЛЕНО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 25 січня, опісля 17-ї години у середмісті Світловодська, на території ринку «Світанок» прогримів потужній вибух, спричинивши пожежу в одному з торгівельних павільйонів. Пожежникам вдалося оперативно локалізувати пожежу.

Як повідомили кореспонденту Першої електронної у світловодській поліції, вибух був доволі потужній і лиш відсутність покупців о цій порі не призвела до більш трагічних наслідків. Постраждав лиш один чоловік. За попередніми даними – власник того павільйону. Зараз він перебуває з ушкодженнями у лікарні.

Світловодський відділ поліції ГУНП в Кіровоградській області повідомив Першій електронній, що на місці пригоди було виявлено чоловіка з численними травмами, якого доставлено до лікарні.

«Правоохоронці прибули за адресою виклику. З’ясувалося, що у приміщенні знаходились автомобільні запчастини, мастило та лакофарбові вироби. Неподалік кіоску було виявлено непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями та в обгорілому одязі. Ним виявився 42-річний місцевий житель. Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні, – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Крім того, на місці події поліцейські виявили та вилучили пластикову пляшку з рідиною темно-коричневого кольору з різким запахом, схожим на бензин, об’ємом близько 0,2 літра та запальничку».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар