Кіровоградщина: квартирант розніс шифер за борги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителя області викрито у крадіжці та нанесенні тілесних ушкоджень. 31-річний мешканець одного з сіл Новоукраїнського району продав шифер із домоволодіння, у якому винаймав житло, щоб віддати борг. Згодом, «святкуючи» вдалу оборудку, побив знайому. За цими фактами триває розслідування.

У минулому році до правоохоронців звернулася 60-річна жителька населеного пункту. Жінка розповіла, що у сусідньому селі з садиби її родичів було викрадено шифер у кількості 13 штук.

«Працівники поліції встановили особу зловмисника та мотиви вчинення злочину. Як з’ясувалося, чоловік довгий час був винен гроші жительці села, тож у рахунок боргу вирішив віддати шифер, що йому не належав. Після цього, разом із знайомими розпивав алкогольні напої. Під час застілля до домоволодіння завітала дружина одного із гостей, щоб забрати чоловіка. У ході розмови між тимчасовим господарем помешкання та жінкою виникла сварка, у результаті якої зловмисник завдав 29-річній знайомій тілесних ушкоджень», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення чоловіку підозри у вчиненні злочинів. Йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження чи позбавлення волі до п’яти років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар