Учора у Кіровограді ймовірно від грипу померла ще одна жінка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Як повідомляють Першій електронній читачі, учора, 20 січня, у Кіровограді від свинячого грипу померла 32-річна жінка.

За словами читача, жінка жила по вул. Кременчуцькій і працювала продавцем у магазині. Уже позавчора ввечері кіровоградка почувалась недобре, проте змушена була вийти на роботу, бо не знайшла собі заміни. Учора жінці стало гірше. Швидка допомога не встигла врятувати життя жінці – легені наповнились водою.

Кіровоградка була в лікарні тоді, коли померла від грипу вагітна жінка. За неперевіреними даними наступного дня у тій же лікарні пішов з життя чоловік. Усі троє мали подібні симптоми.

Читайте також: На Кіровоградщині зафіксовано перші смерті від свинячого грипу (ВІДЕО)

Директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко повідомив, що заключення про свинячий грип як причину смерті робить санепідемслужба:

“Випадки смерті від грипу мають бути верифіковані – тобто має відбутися інфекційна експертиза, перевірка на віруси і вона зараз в роботі. У даному випадку зафіксовано факт смерті від пневмонії. Зараз ми чекаємо висновку санепідслужби”.

СЕС Кіровоградщини повідомляє, що від свинячого грипу було зафіксовано лише одну смерть у області. Причина смерті 32-річної кіровоградки наразі з’ясовується.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар