Рятувальники Кіровоградщини витягнули зі снігового полону майже 150 осіб (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області протягом 17-18 січня п.р. 24 рази залучались на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг. Всього вилучено 65 одиниць техніки, з них: 7 вантажних автомобілів, 2 автобуси, 3 карети швидкої медичної допомоги та 53 легкових автомобілів (всього 146 осіб).

На дорогах області працює 106 од. техніки ДП «Кіровоградоблавтодор» та 30 од. техніки місцевих комунальних служб.

Внаслідок аварійного спрацювання автоматичних систем захисту ЛЕП без електропостачання залишились 4 населені пункти в Маловисківському та Олександрійському районах області.

Підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області працюють у режимі підвищеної готовності, на цілодобовому чергуванні перебувають 58 од. техніки та 263 чол. о/с.

За прогнозами синоптиків на території області  18 січня очікується сильний сніг, сильна хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 17-22 м/с, пориви 19-24 м/с. Температура повітря по області – 5, – 10 0C, по місту – 7, – 9 0C.

Забезпечено щогодинний моніторинг погодних умов та негайне реагування сил цивільного захисту на надзвичайні події, що виникають.

Прес-служба У ДСНС в області 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар