Автобус з пасажирами застряг у сніговому заметі у селищі Новому

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Дорогу з Кіровограда до селища Нового замело снігом ще вчора. Досі за її розчищення не взялася жодна служба. У такому ж стані знаходяться дороги і в самому селищі. Тут у снігових заметах застряг великогабаритний пільгового автобусу «Неоплан».

Про це кореспонденту Першої електронної газети повідомив Андрій Садовський, представник фірми-перевізника ПП «Сервіском», яка обслуговує маршрут Кіровоград-Селище Нове.

«Автобус з пасажирами забуксував у снігу і не може рухатись далі за маршрутом. Воно й не дивно, адже дороги зовсім не розчищені. Я намагався особисто виїхати на місце, але не зміг – на виїзді з Кіровограда дорогу перекрили працівники ДАІ, а далі по засніженим дорогам просто не можливо проїхати – суцільні перемети!» – пояснив Садовський.

Водій автобуса розповів, що пасажири розходитись не поспішають – усім треба потрапити в Кіровоград (в основному – на роботу). Тому йому довелося ввімкнути пічку, щоб люди не змерзли.

Водночас другий автобус «Неоплан» намагається проїхати засніженими кіровоградськими дорогами до площі Б.Хмельницького. Тут він підбере пасажирів, які мерзнуть на зупинці і чекатиме, доки шлях до селища Нового буде розчищено.

Читайте також: На Кіровоградщині скасували 42 автобусних рейси

Поширити:

Залишити коментар:

коментар