Кіровоградщина: дитячі ігри з вогнем забрали життя 4-річної дівчинки та її бабусі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська область:  за минулу добу рятувальники 11 разів залучалися до ліквідації наслідків надзвичайних подій. Зокрема, сталась пожежа, яка забрала життя 4-річної дівчинки та її бабусі 

За добу з 7 по 8 січня працівники підпорядкованих пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України в області 11 разів залучалися для ліквідації наслідків надзвичайних подій, що виникли на території Кіровоградщини.

6 разів чергові караули залучалися для буксирування легкових та вантажних автомобілів, які потрапили на ускладнені ділянки доріг через сніг та ожеледь.

Крім того, у м.Кіровограді рятувальники надали допомогу по закріпленню опори білборду, розташованого по вул. Полтавській.

Читайте також: У Кіровограді поселився білборд-перевертень (ФОТОФАКТ)

Протягом доби рятувальниками ліквідовано 4 пожежі.

Зокрема, 8 січня о 8:00 до Служби порятунку  надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у  с. Підлісне Олександрівського району. Сусід помітив пожежу, коли вогнем вже було охоплено дах будівлі. Отримавши повідомлення, на місце події оперативно прибув черговий караул від 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна команда. Зателефонувавши до Служби «101», сусід не гаючи часу побіг до палаючого будинку, у приміщенні якого він почув як 6-річний хлопчик благає на допомогу – кімната була охоплена вогнем. Чоловік підхопив дитину й виніс на руках на свіже повітря.

На місці події після проведення розвідки рятувальники виявили загиблих 4-річну дівчинку та її 86-річну бабусю. Пожежу було локалізовано о 08:50 та ліквідовано – о 09:45. Вогнем знищено шиферну покрівлю житлового будинку на площі 20 кв. та домашні речі в кімнатах на площі 40 м кв. Причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем 6-річного сина господарки.

2

У ДСНС України у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар