Кіровоградщина: із палицею у пошуках жертви (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який пограбував перехожу. Раніше судимий житель міста Знам’янка кілька разів ударив жінку дерев’яною палицею по голові та заволодів її особистими речами. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До відділу поліції надійшло повідомлення від 42-річної потерпілої про напад невідомого та викрадення сумки.

«За кілька днів правоохоронці встановили, що до вказаного злочину причетний 23-річний раніше судимий за крадіжки місцевий житель. Чоловік прихопив із собою палицю та попрямував вулицями міста в пошуках жертви. Коли помітив перехожу, вирішив її пограбувати. Завдав жінці тілесних ушкоджень та вирвав з рук сумку, в якій знаходилися мобільні телефони, документи та інші речі. У даний час майно повернуто власниці», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

2 (1)

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), триває. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

 

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар