На Кіровоградщині чоловік вбив дружину і вчинив самогубство

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Правоохоронці з’ясовують обставини вбивства та самогубства, що сталися днями в родині жителів Кіровоградщини. За попередніми даними, 42-річний чоловік позбавив життя 37- річну дружину, після чого вкоротив собі віку через повішання на мотузці. За цим фактом проводиться розслідування.

Подія мала місце в Олександрійському районі. Під час відпрацювання території інспектором поліції, до нього телефоном звернулась місцева мешканка. Жінка повідомила, що 16 грудня близько 15.00 вона виявила тіло сусідки.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду помешкання в одній з кімнат будинку правоохоронці виявили труп господині з проникаючою колото-різаною раною шиї. Обстановка в будинку не була порушена, кошти та цінні речі не зникли.

У результаті подальших слідчих дій на території домоволодіння на горищі поліцейські виявили тіло 42-річного чоловіка потерпілої, який, ймовірно, покінчив життя самогубством через повішання.

Під час опитування сусідів та родичів було встановлено, що чоловік та жінка проживали разом, але офіційно були розлучені. Між подружжям протягом тривалого часу відбувалися сварки.

З місця події правоохоронці вилучили низку речових доказів.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар