Учора загін рятувальників тричі боровся з вогнем (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Рятувальники загасили пожежі у житловому будинку та двох нежитлових приміщеннях. Впродовж нічного чергування 15-16 грудня бійці 1-го державного пожежно-рятувального загону здійснили 3 виїзди на ліквідацію пожеж, які стались на території обласного центру та Кіровоградського району.

Так, о 21:20  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від селищного голови с. Степове Кіровоградського району про пожежу у нежитловій будівлі. У цегляному одноповерховому приміщенні, що наразі не експлуатується і в якому відсутні опалення й освітлення, через необережність невстановлених осіб сталося займання дерев’яного перекриття на площі 4 м². До ліквідації події залучались 2 відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС в області (8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки).

Після півночі, о 00:48, до Служби порятунку «101» звернувся мешканець селища Нового, що в обласному центрі. У його двоповерховому житловому будинку виникла пожежа м’якої покрівлі. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Силами чергового відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини (4 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки) пожежу ліквідовано. Травмованих та загиблих не було. Вогнем пошкоджено 3 м² покрівлі.

Уже за півгодини – о 01:16 – до Служби порятунку «101» від невідомого громадянина надійшло повідомлення про пожежу у металевій споруді на перехресті вулиць Академіка Корольова та Бєляєва у Кіровограді. На момент прибуття бійців ДСНС вогнем було охоплено макулатуру та сміття на площі 24 м². До ліквідації пожежі, причина якої з’ясовується, залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар