Кіровоград: крадії телефонного кабелю прокидаються опівночі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді наряд поліції охорони затримав крадія телефонного кабелю. Чоловік зміг недалеко втекти з місця злочину. На одній з вулиць обласного центру його спіймали з відрізаним дротом, який він ніс у руках.

Близько опівночі наряд поліції охорони отримав інформацію про спрацювання сигналізації щодо пошкодження цілісності телефонного кабелю підприємства зв’язку, який знаходиться в приватному секторі міста.

Прибувши за адресою, правоохоронці здійснили обстеження прилеглої території та виявили відкриті люки двох колодязів з пошкодженим дротом. Вже через півгодини на одній з вулиць мікрорайону, де було скоєно крадіжку, поліцейські помітили підозрілу особу. Перехожий ніс близько 40 метрів телефонного кабелю. Руки у чоловіка були поранені, кров потрапила на одяг та крадений дріт.

Зловмисником виявився 27-річний мешканець одного з селищ Кіровоградської області, який неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки.

На місце для з’ясування усіх обставин події було викликано слідчо-оперативну групу відділу поліції та представника підприємства зв’язку. За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків.

 За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар