На Кіровоградщині спіймали крадія телефону

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині працівники поліції затримали підозрюваного у пограбуванні. Зловмисником виявився раніше судимий 31-річний житель Олександрійського району. Чоловік відібрав мобільний телефон у перехожої. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції з повідомленням про пограбування звернулася 27-річна потерпіла. Дівчина йшла по одній з вулиць міста, до неї підбіг невідомий, та, погрожуючи фізичною розправою, вихопив мобільний телефон, який вона тримала в руках.

– Провівши ряд оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали зловмисника, – повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак. – Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Телефон зловмисник встиг продати.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Затриманий раніше вже відбував покарання за скоєння тяжкого злочину.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар